Carrot flour

PORGANDIJAHU

Eestis kasvatatud, Eestis töödeldud, Eestis kuivatatud, Eestis jahvatatud.

Porgand on üks enamlevinud juurvilju maailmas. Porgandid sisaldavad B-, C-, E- A ja K-grupi vitamiine ja hulganisti antioksüdante. Mineraalidest on porgandis esindatud kaalium, mangaan, kaltsium, raud ja magneesium. Porgandi kiudained seovad 30 korda rohkem vett kui on nende oma kaal, aidates sellega tekitada täiskõhutunnet.

TERVISLIK

Regulaarne porgandi söömine mõjub soodsalt vereloomele, aitab alandada kõrget vererõhku, pidurdab veresoonte lupjumist.
Porgandis leiduv pektiin takistab kahjulike bakterite arengut sooltes. Seedekulgla haiguste puhul (oksendamine) aitab porgand igasuguse toiduna..

KUIDAS TEHAKSE?

Dehüdreeritud porgandipulber töödeldakse dehüdreeritud porgandigraanulist spetsiaalse protsessiga pulbriks ja seejärel jahvatatakse peeneks. Säilib porgandi  värv, lõhn ja maitse.

KASUTAMINE

Looduslik värvaine toidule.Kasutamine: jahu sobib lisamiseks smuutidesse, jogurtisse, putrudele, pannkoogitaignasse, küpsetistele. Võib lisada ka lihatoitudele ja marinaadidele.
Jahu saab kasutada ka loodusliku värvainena. Lihtne ja mugav kasutada.

Kas porgandijahule on lisatud töötlemise käigus lisaaineid?

Lisaaineid ei ole, tegemist on 100% puhta ja naturaalse tootega. Meie kuivatustehnoloogia põhineb meetodil mis võimaldab kiirkuivatust, mille tulemusena ei ole vaja lisada töödeldavale tootele ega ka lõppproduktile säilivust tagavaid aineid.

Kas porgandijahu on võimalik kasutada kastmetes?

Muidugi! Lisades kastmetele või ka küpsetistele  porgandijahu, saab roog mõnusa värskele porgandile omase magusa maitse ja ka ilusa loodusliku oranzi tooni.

Kas porgandijahu on Eesti päritolu?

Omatoodangus eelistame alati Eestis kasvatatud toiduaineid. Porgand on Eestis kasvatatud, meie tootmises kuivatatud ja jahvatatud. 

Close
Food drying, grinding and packaging © Copyright 2021. All rights reserved Tootmistugi OÜ
Close