Sea buckthorn pear flour

ASTELPAJU-MAAPIRNIJAHU

Astelpaju-maapirnijahu on tõeline supertoit. Tervislik ja maitsev lisand smuutidele, jogurtitele, hommikuputrudele. Looduslik supersegu sisaldab kahte suurepärast komponenti: maapirn ja astelpaju. Supersegu kasutatakse toidulisandina, kuna see sisaldab suurel hulgal vitamiine ja mineraalaineid.

ASTELPAJU

Astelpaju marjad on üks täiuslikumaid taimsete vitamiinide allikaid. Viljad sisaldavad C-vitamiini (sõltuvalt viljasordist 150–1600 mg %), vitamiine B1, B2, B6, B15, P, K ja E ning karotinoide. 

Astelpaju stimuleerib immuunsüsteemi, soovitatakse tarvitada üldtugevdava vahendina külmetushaiguste ajal ja  pärast operatsioone ja traumasid.Tarvitatakse ka reuma puhul, veresoonte lupjumise ja vegetatiivse närvisüsteemi häirete korral, Astelpaju kiirendab kudede taastumist.

MAAPIRN

Toetab kaalulangetamist
ja vähendab magusaisu. Maapirn elavdab ainevahetust ja normaliseerib söögiisu. Sisaldab vajalike mineraalaineid ja mikroelemente nagu
kaltsiumi, rauda, kaaliumi, kroomi, magneesiumi ja fosforit

Sobib diabeetikutele sest on madala glükeemilise indeksiga (ei tõsta oluliselt veresuhkrut). Maapirn on hea kiudainete allikas
Toetab seedesüsteemi, veresoonkonda ja aitab alandada kolesteroolitaset
Vähendab diabeediriski. Maapirnijahu on prebiootilise* toimega
– kasulik inimese soolestikumikrobioomile.

KUIDAS KASUTADA?

Tee astelpaju-maapirni smuutikauss! Võta maitsestamata jogurtit ja sega 2-3 spl täit maapirni-astelpajujahu ühtlasetl maitsestamata jogurtiga. Lisa juurde enda lemmikud puuviljad ja marjad näiteks, banaan, mustikad, kiivi, apelsin. Tõhus pro- ja prebiootikumide annus Sinu organismile.

Proovi astelpaju-maapirnijahu pannkooke. Asenda umbes 30% jahust astelpaju-maapirnijahuga. Serveerimisel lisa kaunistuseks juurde värskeid astelpaju marju.

Kas astelpaju-maapirnijahule on lisatud töötlemise käigus aineid?

Lisaaineid ei ole, tegemist on 100% puhta ja naturaalse tootega. Meie kuivatustehnoloogia põhineb meetodil mis võimaldab kiirkuivatust, mille tulemusena ei ole vaja lisada töödeldavale tootele ega ka jahvatatud tootele säilivust tagavaid aineid.

Kas astelpaju-maapirnijahu on võimalik kasutada küpsetistes ja kookides?

Muidugi! Asenda ligikaudu 20%-.30% retseptis kasutatavast jahust astelpaju-maapirnijahuga. Tulemuseks on tervislik ja huvitava maitsega kook või küpsetis.

Kas astelpaju-maapirnijahu on Eesti päritolu?

Jah, nii astelpaju kui ka maapirn on Eestis kasvatatud, kuivatatud ja jahvatatud. 100% Eesti toode.

Close
Food drying, grinding and packaging © Copyright 2021. All rights reserved Tootmistugi OÜ
Close