Смесь котлет из моркови

PORGANDIKOTLETISEGU

Eestis kasvatatud, Eestis kuivatatud, Eestis toodetud. Porgandikotletisegust saad kiirelt maitsvad porgandikotletid. Kui soovid saad segu lisada tavalisele hakklihakotlettidele või soovi korral lisa juurde värskeid ürte. Ühest pakist saad valmistada ligikaudu 10 kotletti.

Porgandi kasulikkus on laialt tuntud. Vaatamata magusale maitsele mõjutab porgand veresuhkrutaset minimaalselt ning sisaldab võrdlemisi palju tervislikke kiudaineid. Palju häid omadusi on porgandil seetõttu, et see sisaldab karoteene, kiudaineid, antioksüdante, kaaliumit ja mitmesuguseid vitamiine, mis toetavad organismi funktsioone ning aitavad ennetada haigusi. .

MIDA SISALDAB?

Porganikotletisegu koostisosad: porgandihelbed 30%, riisijahu, kaerahelbed, röstitud sojauba (eestimaine) 13%, sool, must pipar, küüslaugupulber

Toiteväärtus 100 g tootes keskmiselt: energiasisaldus 1338 kJ/320 kcal Rasvad 4,6g;küllastunud rasvhapped 0,4g; süsivesikud 51,7g, millest suhkrud 14,4g
Kiudained 9,2g; valgud 11,5g; sool 0,41g.

TERVISLIK

Toorest porgandit süües suudab meie keha omastada ainult 10% porgandis leiduvast karoteenist, aga kui lisada porgandiroogadele rasva, tõuseb karoteeni omastatavus lausa 85-90%ni. Seetõttu on ka porgandikotletisegu kasutamiseks väga hea ja tõhus viis toitaineid maksimaalselt omastada.

KUIDAS VALMISTADA?

Valmistamine on lihtne. Paki sisu (100g) peale vala ligikaudu 350 ml keevat vett. Sega mass ühtlaseks ja lase paisuda 5 minutit. 

Enne kotlettide vormimist võid soovi korral lisada värskeid ürte ja vürtse kui soovid teravaid maitseid tunda. Seejärel saad vormida sobiva suurusega kotletid, praadida õliga eelkuumutatud pannil ja maitsev roog ongi valmis.

Kas porgandikotletisegu sobib ka veganitele ja lihasööjatele?

Jah, porgandikotletisegu sobib kasutamiseks nii veganitele, taimetoitlastele kui ka lihasööjatele. Lihasööjad saavad vajadusel lisada hakklihale porgandikotletisegu. 

Kas porgandikotletisegust on kotlettide valmistamine keeruline?

Valmistamine on imelihtne. Vala 100grammile kotletisegule peale ca 350ml vett ja sega ühtlaseks massiks. Siis lase 5 minutit paisuda ja saadki vormida kotletid ja need pannil valmis praadida.

Kas porgand, mis on kotletisegus on Eesti päritolu?

Omatoodangus eelistame alati Eestis kasvatatud toiduaineid. Jah, porgand on Eestis kasvatatud ja kotletisegu Eestis valmistatud.

Close
Сушка, измельчение и упаковка пищевых продуктов © Copyright 2021. Все права защищены Tootmistugi OÜ
Close